Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL se s novými sluchátky JBL Tune 310C nebojí vrátit do minulosti.

Luky Dura

01.02.2024

CES 2024, Las Vegas – 8. ledna 2024– JBL, průkopník v oblasti audia, se chystá posunout zážitky z poslechu na další úroveň, a to uvedením nových JBL Tune 310C na CES 2024. Tato sluchátka do uší typu USB C se bez námahy přizpůsobí různým audio potřebám každého. Tato inovace s novým pohledem na kabelová sluchátka, je připravena přeměnit zvukový zážitek.

 „Neochvějná oddanost společnosti JBL k jejich inovacím a dokonalosti zvuku je důkazem našeho dědictví poskytování výjimečných zvukových řešení. Se závazkem posouvat hranice, se neustále snažíme poskytovat spotřebitelům jedinečné zážitky z poslechu.“ Jak zdůrazňuje Dave Rogers, prezident Consumer Lifestyle ve společnosti HARMAN, „Tune 310C předefinují cestu zvuku a přinášejí zvýšenou úroveň detailů.“

JBL Tune 310C přicházejí v oblasti kabelových sluchátek s novým řešením. Nabízejí širokou kompatibilitu s USB-C, jsou vybaveny vestavěným DAC, podporují zvuk ve vysokém rozlišení a nakonec jsou obohaceny svým charakteristickým zvukem JBL Pure Bass. To vyhovuje těm, kteří hledají jednoduchý a cenově dostupný zvukový zážitek, díky čemuž jsou sluchátka ideální pro hudební nadšence na cestách. Toto kabelové oživení podtrhuje stále více rozšířený význam USB-C s jeho rozšířenou kompatibilitou napříč mobilními zařízeními a tablety a zároveň potvrzuje závazek JBL ke špičkové kvalitě zvuku a inovacím.

Očekávaná cena sluchátek JBL Tune 310C bude přibližně 620 Kč. Sluchátka budou v černé a bílé barvě a na trh budou uvedena přibližně v březnu 2024. Také budou zabaleny v ekologickém balení, které je vyrobeno z papíru s certifikátem FSC a potištěno sójovým inkoustem.

Specifikace

  • Audio ve vysokém rozlišení se zvukem JBL Pure Bass
  • Široká kompatibilita se zařízeními typu USB-C, včetně mobilních telefonů, počítačů a tabletů
  • Pohodlné 3-tlačítkové ovládání pro nastavení přehrávání hudby
  • Vestavěný mikrofon pro čisté hovory
  • Ekvalizér, se kterým jednoduše upravíte zvuk podle vašich potřeb
  • Živý a hravý dizajn, který odpovídá vašemu stylu a náladě
  • Odolnější a pohodlnější kabel, který se nezamotává
  • Dostupné v černé a bílé verzi v březnu 2024
  • Očekávaná cena: 620 Kč

Související produkty

Pošlete článek známému