Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL® Flip 6: Odvážný zvuk pro všechna dobrodružství

Jak vytvořit nový design ikony? JBL Flip 6 přináší inovaci zvenku i uvnitř a zároveň zůstává věrný svým legendárním předchůdcům. Nový design loga, prémiové materiály a osvěžující barevné varianty přináší úplně nové audio zařízení. JBL Flip 6 nabízí ještě lepší zvuk JBL Pro Sound v doposud nejstylovějším provedení.

Aby vás mohl jeho výkonný zvuk doprovázet při všech vašich zážitcích, může se JBL Flip 6 pochlubit výbornou konektivitou i odolností. S přáteli můžete dát dohromady výkon vašich reproduktorů pomocí funkce PartyBoost a zažít tak ještě dunivější a lepší zvuk, který si vychutnáte bez problémů venku stejně jako uvnitř, díky odolnosti vůči prachu i vodě podle normy IP67. Výdrž baterie 12 hodin je zárukou, že váš JBL Flip 6 vydrží stejně dlouho jako vy.

Nová konfigurace zvuku je tvořená dvěma pasivními zářiči, výkonným oválným basovým reproduktorem a samostatným výškovým reproduktorem. Díky JBL Flip 6 si tak užijete hudbu plnou všech úžasných detailů – od basů, přes středové pásmo, až po výšky.

Teď už stačí si jen vybrat, pro kterou z úžasných barevných variant se rozhodnete.

JBL Flip 6 bude k dostání koncem roku 2021 v odstínech Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green a Squad.

Pošlete článek známému