Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Zažijte naprosto dokonalou party – přichází nový JBL Partybox 710

Ohromující zvuk JBL Pro Sound a jedinečná světelná show, která vás dostane do varu. Nový Partybox 710 z vás udělá krále letošních domácích party.

Nejnovější přírůstek do rodiny JBL Partybox přichází s mnoha novinkami a vylepšeními včetně výkonu 800W RMS, díky kterému ucítíte pulzující rytmus hudby od konečků prstů až po chodidla, která rozhodně nezůstanou v klidu.

Není to ale jen pořádná hudební mašina, nový JBL Partybox vytváří také neskutečnou světelnou show, kterou jen tak něco nepřekoná. Výběr z 8 zcela nových RGB světelných show doplňují LED a stroboskopické efekty, které se synchronizují s rytmem hudby. A vy tak kdykoli zažijete atmosféru svého oblíbeného hudebního klubu nebo se ocitnete uprostřed dunivých basů jako na festivalu.

Můžete přinést na kamarádovu party pivo…nebo přineste hudbu, a to doslova. JBL Partybox 710 je odolný proti postříkání vodou, vybavený robustními kolečky a teleskopickou rukojetí, takže ho můžete snadno přesouvat z místa na místo. Pochlubit se může i vstupy pro kytaru a mikrofon, stejně jako vylepšeným ovládacím panelem a zvukovými efekty, a vy tak můžete svoje oblíbené songy zahrát po svém nebo ukázat své DJské schopnosti.

A jestli vaši přátelé vědí, co zajistí tu nejlepší party, nejspíš už také vlastní JBL Partybox. Pomocí funkce True Wireless Stereo ho můžete spárovat s vaším Partyboxem 710 jedním stiskem tlačítka a užívat si ještě ohromnější stereo zvuk.

Související produkty

Pošlete článek známému