Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Společnost JBL® představuje první mikrofon a true wireless bezdrátová herní sluchátka z oceněné série JBL Quantum

Na scénu přichází nová konkurence, protože společnost JBL rozšiřuje svoje portfolio uznávaných herních produktů o několik nových zařízení JBL Quantum. Dnes společnost JBL uvádí na trh svůj první USB mikrofon, JBL Quantum Stream. Jak naznačuje název, mikrofon s dvojitým kondenzátorem je ideální na koordinaci se spoluhráči a přináší krystalicky čistou komunikaci do centra dění jako samostatné řešení. Oboustranně použitelný stojan navíc poskytuje 360stupňový rozsah pohybu, přičemž součástí balení jsou i další možnosti pro různé možnosti umístění. Spolu s JBL Quantum Stream přichází také první True Wireless sluchátka této značky, JBL Quantum TWS, a tři nové modely sluchátek přes uši: JBL Quantum 910, JBL Quantum 810 a JBL Quantum 610.

S mikrofonem JBL Quantum Stream uslyšíte zřetelně a jasně díky 2 x 14 mm kondenzátoru Electret se dvěma kapsulemi a vzorkovací frekvencí 24 bit a 96 kHz. Dva volitelné způsoby snímání hlasu umožňují uživatelům zaměřit snímání mikrofonu jen na hlas řečníka nebo zachytit hlas všech v místnosti, pokud nahráváte podcast nebo skupinový hovor. Rozhodli jste se pro tajnou misi? Klepnutím na horní tlačítko ztlumíte mikrofon, čímž se aktivuje indikátor RGB pro ulehčení manipulace uprostřed souboje – nebo konferenčního hovoru. Nastavení nemůže být jednodušší díky univerzálnímu řešení montáže JBL Quantum Stream a bezproblémovému monitorování hlasu. Uživatelé můžou jednoduše namontovat stojan tak, aby vyhovoval jejich herní sestavě, a ovládat hlasitost přímo na mikrofonu.

Pro hráče, kteří upřednostňují zážitek bez kabelů v uších, jsou tu JBL Quantum TWS. Doplněné o neuvěřitelně realistický zvuk JBL QuantumSURROUND™, aby posluchači mohli zažít nejlepší řešení prostorového zvuku ve hře, spolu s funkcemi True Adaptive Noise Cancelling a Ambient Aware, které mají pod kontrolou vnější zvuky a minimalizují rušení. Přiložený USB-C dongle přináší hráčům na PC, Mac, PlayStation®, Nintendo Switch a podporovaných mobilních zařízeních připojení s nízkou latencí. JBL Quantum TWS podporují dvě připojení současně, takže hráči se můžou připojit k svému preferovanému hernímu zařízení prostřednictvím USB-C donglu a navíc i k Bluetooth na mobilním telefonu, takže nikdy nezmeškáte žádný hovor. Díky lehké konstrukci jsou sluchátka JBL Quantum TWS ideální na dlouhé herní seance a stupeň odolnosti vůči potu IPX5, který zaručuje odolnost při používání na cestách.

Společnost JBL také představila nová, špičková bezdrátová herní sluchátka přes uši s vlastní technologií pro monitorování pohybu hlavy, JBL QuantumSPHERE 360™, poprvé v bezdrátové podobě. JBL Quantum 910 poskytuje hráčům přesnost zvuku nov= generace pro zlepšení přirozených instinktů při hře. Certifikované 50mm měniče s vysokým rozlišením poháněné technologií JBL QuantumSOUND™ Signature maximalizují i ty nejmenší detaily, a přináší tak zvukovou výhodu v boji. Aktivní potlačení hluku umožňuje hráčům vyladit rušivé vlivy a zůstat plně ponoření do hry, zatímco duální bezdrátové řešení – bezztrátové připojení 2.4G a Bluetooh 5.2 – poskytují konektivitu na herní úrovni s 24hodinovou výdrží baterie. Hrajte donekonečna s funkcí Play & Charge sluchátek JBL Quantum 910 pomocí přiloženého nabíjecího kabelu USB.

"JBL pokračuje ve vytváření inteligentních řešení pro hráče všech úrovní,“ řekl Ralph Santana, výkonný viceprezident a marketingový ředitel společnosti HARMAN. „Jako první samostatný mikrofon a True Wireless headset v řadě JBL Quantum byly JBL Quantum Stream a JBL Quantum TWS vytvořené tak, aby splňovaly potřeby hráčů, streamerů a podcasterů, spolu s naší rozsáhlou – a stále rostoucí – nabídkou herních headsetů přes uši. S přidáním JBL Quantum 910 si hráči můžou vychutnat naši exkluzivní technologii monitorování pohybu hlavy, nyní v novém bezdrátovém provedení, pro dosažení maximální konkurenční výhody.“

Do řady JBL Quantum v roce 2022 přibudou také sluchátka JBL Quantum 810 a JBL Quantum 610 oceněná na prestižních CES® 2022 Innovation Awards. Podobně jako JBL Quantum 910 jsou i tyto modely vybavené technologiemi JBL QuantumSURROUND™ a DTS Headphone:X 2.0 pro dokonalé pohlcení zvukem, spolu s výklopným mikrofonem se zaměřením na hlas a odolnou, lehkou konstrukcí pro optimální pohodlí během dlouhých herních seancí. Všechny headsety JBL Quantum a mikrofon JBL Quantum Stream jsou kompatibilní s počítačovým softwarem JBL QuantumENGINE™ pro úplné přizpůsobení zvuku a světelných efektů RGB (jen vybrané modely). JBL Quantum TWS jsou také kompatibilní s aplikací JBL Headphones pro jednoduché nastavené všech funkcí.

Všechny nové přírůstky do řady JBL Quantum budou k dispozici na konci jara 2022.

Pošlete článek známému