Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Bezdrátová sluchátka JBL TUNE a VIBE True Wireless určená pro dokonalé pohodlí

CES 2023, LAS VEGAS - Série JBL TUNE a JBL VIBE se rozšiřují o tři nové varianty skutečného bezdrátového stylu - štuple, otevřené tyčinky a uzavřené tyčinky pro zákazníky, kteří chtějí získat více ze svého zvukového zážitku díky vysoce kvalitnímu zvuku a pohodlným funkcím. Pro dokonalý zážitek z poslechu si vyberte z různých možností nástavců do uší, které jsou součástí každého balení, a najděte přístup k aplikaci JBL Headphone, abyste se naučili, jak dosáhnout nejlepšího tlumení a přizpůsobení pro všechny typy uší.

"JBL žije v centru inovací a stylu a naše nová skutečně bezdrátová sluchátka přinášejí oba tyto prvky," řekl Dave Rogers, prezident divize HARMAN Lifestyle. "Společnost JBL je odhodlána posouvat hranice v audio průmyslu prostřednictvím designových konceptů a produktů, které zvyšují uživatelský zážitek prostřednictvím špičkového zvuku za přijatelnou cenu."

Série JBL TUNE (Buds, Beam, Flex)

Nová sluchátka JBL TUNE Buds, JBL TUNE Flex a JBL TUNE Beam, navržená se zvukem JBL Pure Bass, jsou vybavena technologií aktivního potlačování hluku s technologií Smart Ambient, která umožňuje posluchačům ovládat množství vnějšího hluku, které chtějí vpustit dovnitř, aniž by museli snímat sluchátka.

Tato opravdu bezdrátová sluchátka také podporují vícebodové připojení, takže uživatelé mohou plynule přepínat jak mezi zařízeními Bluetooth, tak komunikovat se svými hlasovými asistenty. Hands-free telefonování je jednoduché díky uživatelskému ovládání zvuku na sluchátku nebo tlačítkům na kabelu a křišťálově čistému zvuku ze zabudovaných mikrofonů. Sluchátka JBL TUNE Buds a JBL TUNE Beam jsou vybavena technologií Bluetooth 5.3, která umožňuje každému sluchátku nezávisle synchronizovat zvukové streamy, jakož i plynule vysílat zvukové streamy pro více posluchačů.

Série JBL VIBE (Buds, Beam, Flex)

Série JBL VIBE, vybavená technologií JBL Deep Bass Sound, poskytuje skutečnou bezdrátovou svobodu až na 32 hodin (8 hodin přehrávání + 24 hodin v pouzdře). Dostupné jsou i ve třech designových variantách: JBL VIBE Buds, JBL VIBE Beam a JBL VIBE Flex poskytují odolnost vůči vodě a prachu s krytím IP54 a ultralehký ergonomický tvar navržený pro pohodlí po celý den. Pro lepší orientaci v okolí technologie Smart Ambient snižuje hlasitost hudby pro poslech venku, zatímco funkce VoiceAware umožňuje uživatelům slyšet vlastní hlas při telefonátech. Stisknutím tlačítka lze aktivovat telefonování bez použití telefonu.

Pošlete článek známému