Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Halloweekend: Top 3 Soundbary

Luky Dura

27.10.2023

Filmový hororový večer se zvukem jako v kině? Připravili jsme si pro vás akci HALLOWEEKEND, při které si díky kódu halloween15 umíte uplatnit slevu 15% na všechny soundbary od JBL, které  nejsou ve slevě. Také vám s výběrem chceme pomoci, a proto jsme pro vás připravili TOP 3 soundbary, které si během akce umíte se slevou pořídit. Akce začíná v pátek 27.10 a končí v neděli 29.10 v 00:00.

JBL Bar 300

JBL Bar 300 je 5.0 kanálový soundbar s technologií MultiBeam a podporou Dolby Atmos, díky které vás dokáže vtáhnout do světa 3D prostorového zvuku, který si okamžitě zamilujete. Výrazné basy zvládne i bez subwooferu a díky vestavěné Wi-Fi a Bluetooth s aplikacemi Apple AirPlay nebo Google ChromeCast neslouží jen jako televizní reproduktor, ale také jako zvukové zařízení pro přehrávání hudby nebo podcastů. Navíc EISA, asociace nejrespektovanějších technologických a audiovizuálních časopisů a portálů z celého světa, udělila tomuto soundbaru začátkem roku 2023 cenu v kategorii nejlepší koupě soundbarů.

JBL Bar 1000

Pro skutečné audiofily se v naší akci najde i JBL Bar 1000, který váš obývací pokoj promění ve skutečnou kinosálu. Tento 7.1.4 kanálový televizní reproduktor vás svým prostorovým zvukem a výkonem 880 W dostane do centra dění a doslova vytvoří filmovou atmosféru kolem vás. Technologie Pure Voice se postará o to, aby byly dialogy ve filmu čisté a zřetelné i přesto, že je prostorový zvuk všude kolem vás. S aplikací JBL One je kalibrace velmi jednoduchá a vy si tak můžete zvuk nastavit přesně podle vašich preferencí.

JBL Bar 2.1 Deep Bass (MK2)

Tento 2.1 kanálový soundbar naplní vaši místnost prostorovým zvukem a díky 6,5'' bezdrátovému subwooferu pocítíte ve svém obývacím pokoji pohlcující basy jako nikdy předtím. Tak jako každý soundbar od JBL, i Bar 2.1 Deep Bass (MK2) má podporu Dolby Atmos a umíte jej díky vestavěné Wi-fi nebo Bluetooth používat jako reproduktor pro přehrávání hudby nebo podcastů. Připojení k televizoru je velmi jednoduché, protože vám stačí jen 1 HDMI kabel, který naleznete v balení.

Pošlete článek známému