Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL BAR 300 získává prestižní cenu EISA v kategorii nejlepší koupě Soundbarů 2023-2024

25.08.2023

JBL na začátku roku 2023 vydalo Soundbar JBL BAR 300, který získal cenu EISA v kategorii nejlepší koupě Soundbarů. EISA (Expert Imaging and Sound Association), je asociace nejrespektovanějších technologických a audiovizuálních časopisů a portálů z celého světa. EISA každoročně oceňuje produkty v různých kategoriích včetně zvuku, videa, fotografie a dalších. Tato ocenění se udělují výrobkům, které jsou uznávány jako inovativní a vysoce výkonné ve svých příslušných oblastech.

Jak jsme již zpozorovali, firma JBL získala ocenění EISA již v minulosti. Získaly je přenosné reproduktory Flip 6, Charge 3, Boombox 1, Xtreme 2 a Xtreme 1. Značka JBL důsledně demonstruje své nekonečné inovace a jak můžeme vidět, jejich hranice u přenosných reproduktorů nekončí. Příkladem toho je i JBL BAR 5.0 Multibeam, který také získal ocenění EISA za svoji kompaktnost.

JBL Bar 300

JBL Bar 300 je připraven poskytnout výrazné vylepšení zvuku vašeho televizoru. Díky kompaktnímu a snadno přizpůsobitelnému designu působivě překonává svoji cenovku. S výkonem 260 W a výrazným basovým zvukem, který nepotřebuje subwoofer, je tento Soundbar skutečně cenově dostupnou jednotkou na trhu. Výsledkem technologií MultiBeam a Dolby Atmos je vyvážený a komplexní zvukový zážitek, který se může pochlubit působivým 3D prostorovým zvukem 5.0. JBL vylepšila nejen své dálkové ovládání, ale představila také novou aplikaci, JBL ONE, která zjednodušuje úpravu nastavení EQ (ekvalizéru) Bar 300, provádění procesu automatické kalibrace a bezproblémové streamování hudby. Tento Soundbar vstupuje na silně konkurenční trh a s jistotou si zajišťuje vedoucí pozici.

Související produkty

Pošlete článek známému