Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL do školy – Sleva na vybraná sluchátka a reproduktory ve výši až 20 %!

Peter Samuelis

29.08.2022

Staňte se hvězdou nového školního roku s JBL produkty. Právě teď jsou k mání sluchátka a reproduktory za skvělé ceny na webu www.jbl.cz.

Učíte se online?

Vždyť to znáte z posledních let, online vyučováni je stále více moderní a populární. Vybavte se ne něj tím nejlepším. Sluchátka JBL Quantum 100 jsou vybavena kvalitním mikrofonem a komfortní paměťovou pěnou. Nejenže vás bude slyšet v průběhu výuky ale oceníte i pohodlí, pokud budete mít sluchátka na hlavě delší dobu. A po škole si s nimi můžete zahrát třeba svojí oblíbenou hru.

Nejlepší reproduktory od JBL

Reproduktory JBL Charge 5 a JBL Flip 6 snad není nutno představovat. Dokonce menší z dvojice Flip 6 získal prestižní ocenění od největších světových odborníků na zvuk z organizace EISA a stal se tak nejlepším přenosným reproduktorem 2022-2023. Oba modely nabízí znamenitý a čistý zvuk. Dlouhou výdrž baterie a odolnost IP67 proti prachu a vodě. Na školní výlet jsou jak dělané. I ty nyní můžete nyní zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Sluchátka pro děti

JBL JR 310 v kabelové i v bezdrátové verzi jsou pro děti, které milují hudbu. Jsou bezpečná, jejich hlasitost nikdy nepřesáhne 85 dB a schováte je do každé školní tašky. Sluchátka pro děti JBL JR 310 jsou tím nejlepším společníkem o přestávkách nebo na cestovaní do a ze školy. Navíc ke sluchátkům dostanete stylové samolepky, se kterými budou vypadat ještě lépe.

Jak si slevu uplatnit?

Slevový kód musíte vložit po přidání položky do nákupního košíku. Akce platí pouze do 11.9., tak neváhejte a pořiďte si JBL do školy.

Seznam produktů se slevou 20 %

  • JBL WAVE 300 TWS
  • JBL JR310 BT
  • JBL JR310

KÓD: JBLDOSKOLY20

Seznam produktů se slevou 10 %

  • JBL CHARGE 5
  • JBL FLIP 6
  • JBL QUANTUM 100
  • JBL TUNER 2

KÓD: JBLDOSKOLY10

Kompletní nabídku akciových produktů naleznete zde.

Pošlete článek známému