Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL PŘEDSTAVUJE PRVNÍ SLUCHÁTKA SE SMART NABÍJECÍM POUZDREM A DOTYKOVÝM DISPLEJEM

Peter Samuelis

10.01.2023

Řada JBL Tour se rozšiřuje o 2 unikátní modely. JBL Tour PRO 2 TWS se smart nabíjecím pouzdrem a JBL Tour ONE M2 nejvýkonnějším ANC, jaké kdy JBL představilo.

Sluchátka JBL TOUR Pro 2 True Wireless přicházejí s historickým prvenstvím. Smart nabíjecí pouzdro tohoto modelu se pyšní 1.45“ dotykovým LED displejem. Pomocí tohoto displeje můžete ovládat své skladby, přijímat hovory a zprávy nebo dostávat notifikace ze svých oblíbených sociálních sítí v reálném čase. Vše, k čemu jste dříve potřebovali ať už váš smartphone nebo aplikaci JBL Headphones nyní zvládnete pomocí displeje vašich sluchátek JBL Tour PRO 2.

Inženýři zkonstruovali sluchátka, abyste byli co nejproduktivnější a zároveň vás uchvátili svým designem. Budoucí majitelé si mohou optimalizovat ANC v rušném prostředí pomocí Ear Canal testu v aplikaci JBL Headphones. Po nastavení budete moci nerušeně relaxovat nebo pracovat v opravdovém tichu, protože software už udělá veškerou práci za ně. Potřebujete si zavolat? Žádný problém! Konstrukce se 6 mikrofony garantuje v kombinaci s ANC krystalově čisté hovory bez jakéhokoli ruchu.

Baterie má kombinovanou výdrž až 40 hodin (10 h + 30 h nebo se zapnutým ANC 8 h + 24 h). Tato špičková sluchátka s hi-res audio a certifikací voděodolnosti IPX5 využijete ve opravdu všude. V pohodlí domova, na cestách nebo v práci vás rozhodně nezklamou. Nemůže chybět ani rychle nabíjení, za 15 minut je dokážete nabít na další 4 hodiny.

Sluchátka přes uši JBL Tour ONE M2 kombinují nejlepší hybridní True Adaptive ANC se 40mm měniči, které posílají do uší ten nejlepší zvuk JBL Pro Sound. Technologie True Adaptive ANC se automaticky přizpůsobuje prostředí v reálném čase. Eliminuje pohyby a maximalizuje požitek z poslechu. Integrovaný systém Smart Talk rozpozná vaše hlasové povely, pozastaví hudbu a povolí Ambient Aware. V případě, že ukončíte hovor sluchátka tak to automaticky rozeznají a vy opět posloucháte hudbu s revolučním True Adaptive ANC.

S 50hodinovou výdrží baterie (30 h se zapnutým ANC) si můžete vybrat i na ten nejdelší výlet. Zapomněl jste si sluchátka před výletem nabít? Nezoufejte! Už za 10 minut nabíjení si můžete dalších 5 hodin vychutnávat legendární zvuk JBL Pro Sound. Přizpůsobte si sluchátka k vašemu poslechu s pokročilou funkcí HARMAN Personi-Fi 2.0.

„Naše novinky JBL Tour PRO 2 a JBL Tour ONE M2 řadím k nejinovativnějším produktům od HARMAN-u. Posouvají hranice možného, zejména smart nabíjecí pouzdro pro true wireless sluchátka. Na naší cestě za novým benefitem pro uživatele jsme rozhodně neignorovali to podstatné, ale zároveň jsme posunuli se sérií JBL Tour audio zážitek na zcela novou úroveň, "řekl Dave Rogers, Prezident, Harman Lifestyle Division.

Vlastnosti sluchátek JBL Tour PRO 2:

  • Skutečné adaptivní potlačení hluku s přizpůsobitelným ANC a okolním zvukem
  • Hi-res audio s 10mm dynamickým měničem poháněným legendárním zvukem JBL PRO
  • Adaptabilní zvukový zážitek s Personi-fi 2.0
  • Pohlcující prostorový zvuk JBL
  • Celkem 40 hodin přehrávání hudby (10 hodin ve sluchátkách a dalších 30 v pouzdře, se zapnutým ANC 8 h + 24 h)
  • Dokonalé hovory se 6 mikrofony s funkcí VoiceAware
  • Bluetooth 5.3 LE zpětně kompatibilní
  • Design oválné trubice s více rozměry nástavců pro pohodlí, výkon a dokonalé utěsnění

Vlastnosti JBL Tour ONE MK2:

  • Skutečné adaptivní potlačení hluku s přizpůsobitelným ANC a okolním zvukem
  • Hi-res audo s 40mm dynamickými měniči vyladěné legendárním zvukem JBL PRO
  • Přizpůsobitelný zvukový zážitek s Personi-fi 2.0
  • Vynikající hovory se 4 mikrofony s funkcí VoiceAware
  • Pohlcující prostorový zvuk JBL
  • Až 50 hodin celkového přehrávání hudby (30 hodin s aktivovaným ANC)
  • Bluetooth 5.3 LE zpětně kompatibilní
  • Pohodlný, kompaktní, skládací design a hmotnost jen 268 g

Související produkty

Pošlete článek známému