Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL Quantum 810: Nejlepší headset

Chip

09.12.2022

Headset JBL Quantum 810 jsou dokonalá herní sluchátka. Líbil se nám herní, ale přesto decentní design, extrémní pohodlí a skvělý zvuk včetně aktivního potlačení okolních ruchů šumu (ANC). Sluchátka lze k počítači nebo mobilnímu telefonu připojit buď přes Bluetooth, nebo pomocí USB donglu. Praktický je mikrofon, který se překlopením nahoru automaticky vypíná. Headset si skvěle vedl i při praktickém hraní nebo online komunikaci. Výbornou zprávou je, že navzdory bohaté funkční výbavě a kvalitě přehrávání i hlasové komunikace se tato bezdrátová sluchátka nabízí za atraktivní cenu odpovídající lepším TWS sluchátkům.

Se sluchátky JBL Quantum 810 získají hráči náhlavní soupravu, které nechybí téměř nic, snad jen možnost složení. Bezdrátová sluchátka nabízejí aktivní potlačení šumu, dvě možnosti bezdrátového připojení, ale součástí výbavy je kromě napájecího USB-A/C kabelu i 3,5mm kabel s ovládacím panelem, jehož prostřednictvím je lze připojit i jako klasická sluchátka. Přes Bluetooth 5.2 lze headset připojit ke všem mobilním zařízením, USB dongle ale komunikuje pouze s počítačem a herní konzolí.

Pěnové náušníky s paměťovou pěnou zajišťují měkké a pohodlné nošení, to samé platí i o náhlavním mostu. Navzdory značné hmotnosti 410 gramů nevyvíjí přehnaný velký tlak na hlavu, takže je lze bez problému nosit i několik hodin. V pracovním prostředí tak můžete na celý den uniknout okolnímu ruchu a ještě budete s headsetem moci pohodlně volat.

Design je poměrně neutrální, takže se s nimi nemusíte stydět na veřejnosti. Samozřejmě je zde i RGB osvětlení. To lze ale vypnout a dokonce tak významně prodloužit výdrž na baterii, která na jedno nabití může přesahovat 40 hodin, záleží ale na typu připojení, hlasitosti a aktivovaném podsvícení.

V cenové relaci okolo 5 000 Kč nelze headsetu JBL Quantum 810 vůbec nic vytknout. Působivá je výbava i kvalita reprodukce a ANC. V kombinaci s doprovodným softwarem mají navíc sluchátka perfektní prostorovou atmosféru, která v kombinaci s ANC zaručuje dokonalé ponoření do hry. Líbil se nám čistý přenos řeči a silné basy. Skvělý zvuk má i mikrofon. Hlas uživatele je jasně srozumitelný, přenáší se i šepot.

Související produkty

Pošlete článek známému