Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL Soundgear Sense: Poslouchejte svět kolem sebe s vůbec prvními vzduchovodivými sluchátky JBL

06.09.2023

Berlín, 30. srpna 2023 – Společnost JBL  představuje svá vůbec první skutečně otevřená bezdrátová sluchátka JBL Soundgear Sense. Nová sluchátka, poháněná vzduchovodivou technologií JBL OpenSound, transformují zážitek z poslechu a nastavují nový standard kvality zvuku v tomto formátu.

JBL Soundgear Sense představuje průlom v audio technologii tím, že poskytuje posluchačům kvalitu charakteristického zvuku JBL při zachování přirozeného spojení s jejich okolím. Díky jedinečně navrženým 16,2 mm měničům a algoritmu zesílení basů posouvá JBL Soundgear Sense kvalitu zvuku s otevřeným uchem na další úroveň. Poslouchejte svět kolem sebe a vychutnejte si každý rytmus svých oblíbených písní. Vychutnejte si úderné basy a čisté vokály ze seznamů skladeb a hovorů.

Díky bezkonkurenční flexibilitě nabízejí ušní háčky možnost otáčení a nastavení velikosti pro skutečně individuální celodenní pohodlí. Vzduchově vodivá sluchátka do uší, navržená tak, aby zlepšila vaši každodenní rutinu, pohodlně spočívají na křivce vašich uší, aniž by bránila zvukovodu; Používají také jedinečný design a tvar, který snižuje únik zvuku a chrání vaše soukromí. JBL Soundgear Sense zajišťuje bezpečné a zároveň uvolněné nošení pro delší poslouchání, díky čemuž jsou ideální pro vnější aktivity, kancelářské použití nebo průzkum města.

Sluchátka, která zapadnou do vašeho života stejně pohodlně jako do uší

Kromě pohlcujícího zvuku se JBL Soundgear Sense může pochlubit vícebodovou konektivitou pro bezproblémové připojení ke všem vašim zařízením. Přepínání a opětovné připojení je minulostí. Díky čtyřem vestavěným mikrofonům poskytuje JBL Soundgear Sense skvělou kvalitu hovoru bez ohledu na prostředí. Stupeň krytí IP54 se hladce integruje do vašeho aktivního životního stylu a zaručuje odolnost vůči potu, prachu a srážkám. Odnímatelný nákrčník poskytuje další úroveň bezpečnosti během těchto těžkých tréninků.

"Funkce jako Ambient Aware jsou v našich TWS sluchátkách tak populární, že jsme je chtěli posunout na další úroveň a vytvořit přirozeně otevřený design, který poskytuje skutečné spojení s okolním světem. Vývoj Soundgear Sense nás vyzval k vytvoření proslulé kvality zvuku JBL ve vzduchově vodivých sluchátkách. "S výsledky jsem spokojený. Díky našemu neuvěřitelnému know-how v oblasti zvuku naše špičková technologie JBL OpenSound zajišťuje, že i v tomto novém formátu poskytujeme výjimečný zvukový zážitek, kterým je JBL známý," řekl Carsten Olesen, prezident divize Consumer Audio společnosti HARMAN.

Zůstaňte ve spojení, zůstaňte ve střehu a ponořte se do legendární kvality zvuku JBL s JBL Soundgear Sense. 

JBL Soundgear Sense bude k dispozici v černé a bílé barvě od konce září 2023 na JBL.com za 149,99 EUR v balení vyrobeném z papíru s certifikací FSC a potištěném sójovým inkoustem.

Funkce JBL Soundgear Sense:

  • Bluetooth 5.3 s podporou zvuku LE*
  • Technologie JBL OpenSound s 16,2 mm meničmi
  • 4 mikrofony pro ostré a čisté hovory
  • Výdrž baterie až 24 hodin (6 hodin u sluchátek plus dalších 18 hodin v pouzdru)
  • Rychlé nabíjení – rychlé 15-minutové nabíjení vám poskytne další 4 hodiny hudby
  • IP54 odolný proti potu, postříkání a prachu
  • Hybridní design s volitelným nákrčníkem
  • Dotykové ovládání a aplikace JBL Headphones pro přizpůsobení a nastavení ekvalizéru

* K dispozici prostřednictvím pozdější fáze aktualizace OTA

Pošlete článek známému