Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL WEEK: Top 3 Reproduktory

17.10.2023

Přicházíme s akcí JBL WEEK, ve které můžete využít 15% slevu na vybrané reproduktory od JBL a 20% slevu na vybraná sluchátka. Pro aktivování slevy na reproduktory je třeba při nákupu zadat kód JBL_15. Pro aktivování slevy na sluchátka zadejte kód JBL_20. V našem slevovém katalogu jsme si pro vás připravili TOP 3 JBL reproduktory, které můžete se slevou zakoupit. Akce trvá do konce tohoto týdne, tedy do 22.10.2023.

JBL Charge 5

JBL Charge 5 je spolehlivý, kompaktní a hlavně výkonný přenosný reproduktor, který si můžete vzít opravdu kamkoli. Pyšnit se může svojí vodě a prachu odolností na úrovni IP67, 20-hodinovou výdrží baterie a hlavně čistým zvukem JBL Original Pro Sound. Zábava nekončí jen u jednoho reproduktoru, protože s funkcí PartyBoost můžete připojit více kompatibilních zařízení a vytvořit tak skvělý stereo zážitek.

JBL Xtreme 3

JBL Xtreme 3 svým pohlcujícím zvukem a funkcemi zvyšuje level. Ochrana vůči vodě a prachu s certifikací IP67 mu samozřejmě nechybí a reproduktor si díky váze jen necelých 2 kilogramů a popruhu, který má dokonce zabudovaný otvírák na láhve můžete vzít pohodlně kamkoli. Díky až 15-hodinové baterii vám vydrží hrát od rána do večera a reproduktoru nechybí ani funkce PartyBoost.

JBL PartyBox 110

Zažijte párty se světelnou show od JBL. PartyBox 110 je skvělou volbou hlavně díky své ceně a výkonu, který se postará o to, aby byl zvuk Original Pro Sound opravdu masivní. Funkce jako odolnost vůči stříkající vodě s certifikací IPX4 nebo kompatibilita s mobilní aplikací JBL PartyBox samozřejmě nechybí. V aplikaci umíte nastavit EQ, RGB podsvícení nebo spárování s více reproduktory. Někteří jistě ocení i vstupy na kytaru nebo mikrofon.

Pošlete článek známému