Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

JBL WEEK: Top 3 Sluchátka

18.10.2023

Přicházíme s akcí JBL WEEK, ve které můžete využít 15% slevu na vybrané reproduktory od JBL a 20% slevu na vybraná sluchátka. Pro aktivování slevy na reproduktory je třeba při nákupu zadat kód JBL_15. Pro aktivování slevy na sluchátka zadejte kód JBL_20. V našem slevovém katalogu jsme si pro vás připravili TOP 3 JBL sluchátka, která můžete se slevou zakoupit. Akce trvá do konce tohoto týdne, tedy do 22.10.2023.

JBL Live Flex

40-hodinová kombinovaná výdrž baterie, adaptivní Noise Cancelling a JBL Spatial Sound ve sluchátkách JBL Live Flex určitě nechybí. JBL Live Flex mají Bluetooth 5.3 pro stabilnější a bezpečnější připojení a vybrat si navíc můžete ze čtyř různých barev. Sluchátka jsou také vybavena ochranou vůči vodě a prachu s certifikací IP54.

JBL Tour PRO 2

JBL Tour PRO 2 jsou první sluchátka s displejem na světě. Jejich provedení v oblasti funkcionality je velmi široké a funkce jako Noise Cancelling, Smart Ambient nebo upravování hlasitosti najdete přímo na displeji. Sluchátka jsou obohacena legendárním zvukem JBL Pro Sound. Ponořit se můžete také do prostorového zvuku a to až na 40 hodin kombinované baterie na jedno nabití.

JBL Live 660NC

Pokud preferujete větší sluchátka, tak JBL Live 660NC stojí určitě za zmínku. Jejich 50-hodinová výdrž baterie a příjemná stavba náušníků, které na uši netlačí zaručují pohodlný poslech hudby celé hodiny. K balení je navíc k dostání i cestovní pouzdro. Sluchátka mají navíc ANC, Kvalitní mikrofony pro čisté hovory, kompatibilitu s aplikací JBL Headphones a vícebodové připojení, které vám umožňuje přepínat z jednoho Bluetooth zařízení na druhé.

Pošlete článek známému