Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Na JBL se můžete spolehnout

Chip

26.08.2022

Miniaturní bezdrátové Bluetooth pecky a špunty dnes používá snad každý majitel chytrého telefonu. Umožňují svobodný poslech hudby, jen tak mimochodem s nimi přijmete přicházející hovor a některé model vás izolují od okolního hlučného prostředí. Cenový i kvalitativní rozsah nabídky TWS sIuchátek je ohromný, existují levné modely, které hrají obstojně, ale i drahé modely, jejichž značku hodnotí uživatelé výše než kvalitu reprodukce. Sluchátka JBL jsou v tomto ohledu sázkou na jistotu. Představíme vám několik zajímavých modelu střední cenové kategorie.

JBL LIVE PRO+: Kompletní výbava, špičkový zvuk

O kvalitě TWS sluchátek JBL Live Pro+ vypovídá už prestižní ocenění CES Innovation Award 2021. Na svou cenovou kategorii nabízí sluchátka kompletní výbavu včetně aktivního potlačení okolních ruchů s chytrým ambientním režimem, podpory mobilní aplikace s ekvalizérem, voděodolnosti na úrovni IPX4, bezdrátového dobíjení, hlasového asistenta, možnosti připojení kviče zařízením a dlouhé výdrže na baterii. Nejdůležitější je ale kvalita zvukové reprodukce, která je díky 11mm měničům a technologii JBL Signature Sound excelentní. To vše se vejde do kompaktních a lehkých sluchátek klasické konstrukce s nožičkou a plně dotykovým ovládáním. Na jedno dobití vydrží sluchátka přehrávat hudbu sedm hodin, s pouzdrem mají celkovou výdrž 28 hodin. Díky celkem třem mikrofonům na každém sluchátku je komunikace při hovorech perfektně srozumitelná a přitom filtrovaná od okolního hluku.

JBL TUNE 130NC: Dokonalý prostor

TWS špunty JBL Tune 130NC nabízí za o něco dostupnější cenu prakticky podobně bohatou výbavu a zvuk laděný na míru hlavně milovníkům výraznější basové složky. Sluchátka taktéž podporují technologii aktivního potlačování okolních ruchů (ANC) s ambientním režimem a spolupracují s mobilní aplikací pro Android i iOS, ve které lze aktualizovat jejich firmware nebo nastavit ekvalizér. Milovníky aktivního pohybu potěší zvýšená odolnost proti vodě na úrovni IPX4, která zaručuje, že se sluchátky můžete běhat i ve vytrvalém dešti. Na jedno nabití vydrží sluchátka až 10 hodin reprodukce, spolu s nabíjecím pouzdrem s USB-C konektorem pak dosahuje výdrž až 40 hodin (cca 32 hodin s ANC). S připojeným zařízením komunikují pomocí nejmodernějšího standardu Bluetooth 5.2. Kvalitě ANC i hovorů pomáhá na každém sluchátku dvojice mikrofonů. Díky 10mm měničům dokážou sluchátka vyvinout impresivní a mohutný zvuk, který je v této cenové úrovni na absolutní špičce. Ovládání je dotykové a sluchátka podporují hlasové asistenty.

JBL WAVE 300TWS: Jednoduchost, pohodlí a parádní zvuk

Komu nevyhovují TWS špunty, ale raději nosí klasické pecky s nožičkou a obejde se bez aplikace s ekvalizérem, může se v cenovém segmentu pod 2 000 Kč v nabídce JBL spolehnout na perfektní pecky s 12mm měniči s technologií JBL Deep Bass, odolností vůči vodě na úrovni IPX2 (lehký déšť) a až 6 hodinovou výdrží na baterii (26 hodin spolu s dokovací krabičkou). Díky pohodlnému dotykovému ovládání umožňují snadné ovládání přehrávané hudby nebo příchozích hovorů a líbila se nám i vynikající ergonomie, díky níž lze sluchátka nosit bez únavy dlouhé hodiny. Díky otevřenému designu bez aktivního odhlučnění okolí má uživatel neustálý přehled o okolí.

Pošlete článek známému