Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Nefunkční JBL aplikace v iOS16 beta? Máme pro vás řešení.

Na konferenci WWDC, která se konala 6. června 2022 představil Apple nový operační systém iOS 16. Od tohoto dne již byla dostupná beta verze. Ano, pokud je něco v beta verzi, nemusí vždy vše plně fungovat, zejména aplikace třetích stran. Proto Apple vydává beta verzi hlavně pro vývojáře, aby stihli upravit své aplikace před finálním spuštěním nového iOS. Finální verze iOS 16 by měla být dostupná v září 2022. Pokud jste si ovšem tuto verzi naistalovali, mohli jste si všimnou, že aplikace JBL Hedaphones a Portable nenašla vaše zařízení. My máme pro vás řešení, jak tento problém vyřešit.

Na iPhone 12 PRO máme nainstalovanou poslední beta verzi (iOS 16 beta 5), která vyšla minulý týden (8.8.2022). Také máme nainstalované všecky dostupné aplikace třetích stran. Napříč tomu to ale stále nefungovalo.

Známá IT hláška: “pokud něco nefunguje, resetni to” se velmi ujala. Nemusíte úplně restartovat telefon do výrobního nastavení, stačí když resetujete nastavení sítí.

Takto: NASTAVENÍ - VŠEOBECNÉ - PŘENOS NEBO RESETOVÁNÍ iPHONU - RESETOVAT -RESETOVAT NASTAVENÍ SÍTĚ.

Jako zázrakem najde aplikace JBL Headphones a Portable vaše zařízení.

Upozornění

iOS 16 je stále ve vývoji, v beta verzi a tento postup fungoval u nás. Neznamená to však, že bude fungovat všude, ale vyzkoušejte to. Pokud chcete, aby vše stabilně fungovalo, vraťte se na verzi iOS 15.

Je možné, že tento postup bude potřeba udělat i po aktualizaci na finální verzi iOS 16, která vyjde v září letošního roku.

 

Pošlete článek známému