Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Pink Week

Peter Samuelis

15.08.2023

Nalaďte se do růžova s ​​JBL. Naše ikonická oranžová barva si vzala na týden dovolenou, takže jsme pro vás připravili Pink Week, limitovanou akci, ve které budete mít možnost nakoupit vybrané JBL produkty v růžové barvě se slevou 20%. Pro uplatnění slevy je potřeba při nákupu použít kód PINK20. V našem růžovém katalogu si je z čeho vybírat, ale my jsme pro vás připravili TOP 5 JBL sluchátek a reproduktorů, které v našem růžovém týdnu najdete. Akce trvá do konce tohoto týdne, resp. do 20.8.

JBL Flip 6

S tímto chytrým reproduktorem zažijete dobrodružství kdekoli. S 12-hodinovou výdrží baterie a ochranou certifikace IP67, která umožňuje dočasné ponoření do vody, si jej můžete vzít opravdu kdekoli. JBL Flip 6 není žádný introvert, protože díky funkcí PartyBoost jej umíte synchronizovat s ostatními JBL reproduktory s touto funkcí. Jednoduchý, ale za to výrazný design v růžové barvě je skvělý pro oživení atmosféry venku, ale i doma.

JBL Charge 5

Ikonický JBL Charge 5 svým provedením v růžové barvě zajisté zaujme vaše okolí. 20-hodinová výdrž baterie, ochrana s certifikací IP67 a vestavěná powerbanka je ideální pro delší výlety v přírodě. Silný JBL Original Pro zvuk si budete jistě pochvalovat. Stejně jako Flip 6 má funkci PartyBoost, díky které jej dokážete synchronizovat s jinými reproduktory s touto funkcí.

JBL Live 460NC

Díváte se na svět růžovými brýlemi, nebo ho posloucháte růžovými sluchátky? Našim dalším vybraným produktem jsou Bluetooth sluchátka JBL Live 460 NC, která kromě toho, že křičí svou růžovou barvou, křičí i silným JBL basovým zvukem, JBL Signature Sound. Až 50-hodinová výdrž baterie, Noise Cancelling a pohodlný design zaručí, že se z těchto sluchátek stane módní doplněk.

JBL Live PRO2 TWS

Stylová True Wireless sluchátka Live Pro 2 v růžové barvě nejen skvěle vypadají, ale také hrají. 40 hodin kombinované výdrže baterie zaručí, že si tato sluchátka můžete vzít na víkendovou dovolenou, aniž byste je museli během ní nabíjet. Funkce jako jsou ANC, Smart Ambient nebo Dual Connect & Sync samozřejmě nechybí. Navíc jsou díky své certifikaci IPX5 chráněny vůči stříkajícímu vodnímu proudu. S růžovými sluchátky JBL Live Pro 2 vás čeká spousta hodin poslechu.

JBL GO 3

Pokud mluvíme o přenosných reproduktorech, tak JBL GO 3 je jejich skutečnou definicí. Tento malý, ale za to chytrý reproduktor je ideální pro menší posezení v parku, ale i doma. Díky jeho velikosti se vám jednoduše vejde do každé kapsy. Vodě a prachu odolnost IP67 mu samozřejmě nechybí a hrát vydrží 5 hodin.

Pošlete článek známému