Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Poslouchejte po svém, celý den: Představujeme nový JBL LIVE 770NC a Sluchátka JBL LIVE 670NC

07.09.2023

Berlín, 30. srpna 2023 – JBL  uvádí na trh nejnovější přírůstky do řady sluchátek LIVE, JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC. Nová sluchátka JBL Signature Sound, vybavená skutečným adaptivním potlačením hluku s funkcí Smart Ambient a pokročilými funkcemi přizpůsobení, poskytují jakýkoli styl, který preferujete. Vyberte si mezi uchem nebo na uchu, volba je na vás, se zaručeným celodenním pohodlím plným funkcí.

Spolu s výkonným zvukem JBL Signature Sound ze 40mm dynamických měničů nabízejí JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC pohlcující prostorový zvuk JBL z jakéhokoli stereo obsahu bezdrátově. Bezdrátově streamujte vysoce kvalitní zvuk s technologií Bluetooth 5.3 a podporou LE Audio* a využijte zvuk na maximum. Hledáte přizpůsobený zvukový výkon? Nastavte si personalizovaný profil sluchu pomocí pokročilé technologie Personi-Fi 2.0 od společnosti HARMAN.

Když je čas soustředit se na studium nebo poslouchat svůj oblíbený "Groove", pokročilá technologie JBL True Adaptive ANC se automaticky přizpůsobí skutečnému světu v reálném čase, eliminuje rušivé vlivy a maximalizuje kvalitu zvuku. Svět kolem sebe uslyšíte díky funkci Smart Ambient, která zostřuje zvuky kolem vás. Potřebujete si zavolat? Dva beamforming mikrofony zajišťují dokonalou kvalitu hovoru.

Zůstaňte ve spojení, ať už vás život zavede kamkoli, díky až 65 hodinám hraní. A pokud potřebujete dobít sluchátka, s JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC se vaše baterie nikdy nevybije na dlouho. S rychlým nabíjením získáte další 4 hodiny přehrávání za pouhých 5 minut, takže opravdu nic nezastaví hudbu.

"JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC přinášejí významná technologická vylepšení do již populární rodiny sluchátek," jak řekl Carsten Olesen, prezident spotřebitelského zvuku společnosti HARMAN. "JBL poskytuje možnosti a osobní preference pro každý životní styl a tato sluchátka přinášejí spotřebitelům styl s nejnovějšími technologiemi JBL a kvalitou zvuku za konkurenceschopnou cenu."

JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC budou k dispozici v černé, bílé, modré a pískovcové barvě od konce září za 179,99 € a 129,99 € a jsou baleny pomocí FSC certifikovaného papíru potištěného sójovým inkoustem.

* K dispozici prostřednictvím pozdější fáze aktualizace OTA

Pošlete článek známému