Přenosné reproduktory JBL získávají podporu WiFi

Firma JBL si pro zákazníky připravila něco nové, na co jsme i my čekali už několik let. V přenosných reproduktorech JBL. Nám chyběla podpora WiFi, abychom mohli doma streamovat hudbu do reproduktorů přes WiFi signál, který přináší stabilnější konektivitu s větším dosahem. Nyní se to stalo skutečností. 

JBL v tichosti v nejbližší době uvede na trh dva nové modely, vycházející z nejprodávanějších modelů: JBL Charge 5 Wi-Fi a JBL Boombox 3 Wi-Fi. Nejedná se o inovované modely, ale o nové modely, doplňující už tak širokou nabídku přenosných reproduktorů. Od svých původních modelů, vybavených jen Bluetooth konektivitou, se budou odlišovat jen minimálně. Jsou zde mírné rozdíly v baterii, rozměrech, hmotnosti či Bluetooth konektivitě, ale nic zásadního. Samozřejmostí bude zabudovaná Wi-Fi konektivita ve verzi 6. Ta přinese mnoho nového:

  • Budete moct streamovat přes AirPlay
  • Podpora Alexa Multi-Room Music
  • Zabudovaný Chromecast
  • ... a Spotify Connect

Na první pohled je poznáte podle WiFi loga na měničích reproduktoru. Zatím nevíme přesnou dostupnost (přibližně konec května 2023), barevné kombinace a ani cenu, ale sledujte nás dále a všechno se dozvíte...

Pošlete článek známému