Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Připojení reproduktorů JBL k domácí Wi-Fi

Tři populární přenosné reproduktory jsou vybaveny WiFi připojením (JBL Charge 5 WiFi, JBL Boombox 3 WiFi a JBL PartyBox Ultimate). Kromě toho jsou zde také nově uvedené reproduktory řady Authentics nebo nová řada soundbarů. V minulosti bylo zapojení reproduktorů do domácí WiFi sítě komplikované a vyžadovalo určité odborné znalosti, to je však již minulostí. Je to velmi snadné a zvládne to každý.

Základní požadavky

Pro úspěšné připojení reproduktorů JBL k domácí síti musíte mít mobilní telefon se systémem Android nebo iOS (Apple), funkční síť WiFi a znát heslo. Pak si jednoduše stáhněte aplikaci JBL ONE z AppStore nebo z Google Play. Nezbytností je udělit aplikaci oprávnění k přístupu k WiFi a Bluetooth.

První kroky

Stačí zapnout vybraný reproduktor JBL a aplikaci JBL One v mobilním telefonu. Nic víc, nic míň. Aplikace sama identifikuje blízký reproduktor a poté vás provede jednotlivými kroky. Pozitivní je, že aplikace je lokalizována do slovenštiny (čeština prozatím chybí), takže by to neměl být problém ani pro uživatele, kteří neovládají žádný světový jazyk.

Krok za krokem

Následují chronologicky řazené snímky obrazovky pro nastavení JBL Authentics 200 a poté JBL Boombox 3 WiFi. Snímky obrazovky jsou pořízeny na iPhonu 15 Pro se systémem iOS 17.2 a mohou se mírně lišit od vaší konfigurace nebo uživatelů systému Android. Princip však zůstává stejný.

Pošlete článek známému